Loading...

Jednogasni Prenosni Detektor

Tango TX1

TANGO TX1


  • 3 godine kontinualnog rada, 2 senzora
  • DualSense tehnologija (u postupku patentiranja)
  • Glasniji alarm nego kod bilo kog jednogasnog detektora

SPECIFIKACIJA PROIZVODA

TANGO TX1

- Znatno povećana bezbednost radnika -

DualSense tehnologija povećava bezbednost radnika, bez obzira na učestalost bump-testa, uz istovremeno smanjenje ukupnih troškova. Radnici opremljeni jednogasnim prenosnim detektorom, Tango TX1, biće najbezbedniji korisnici ove vrste instrumenata u svetu.

- Duži životni vek baterije -

Kontinualni rad pune tri godine. Nakon što baterija više ne može da podrži rad instrumenta, može biti zamenjena novom za naredne tri godine neprekidnog rada.

- Glasniji alarm instrumenta -

Alarmi od 100dB na 10 santimetara ga čine dva puta jačim od Industrial Scientific GasBadge uređaja i glasnijim od bilo kog prenosnog gas detektora koji se može naći na tržištu. Alarm se može dodatno pojačati za oko 10dB za visoko-bučna okruženja sa opcionim AlarmAmp dodatkom.

- DualSense tehnologija -

Tango primenjuje revolucionarnu DualSense tehnologiju (u postupku patentiranja), razvijenu da reši jedan od najvećih izazova sa kojima se suočava korisnik prenosnih jednogasnih instrumenata – bamp-test, koji obezbeđuje ispravnu detekciju gasa i alarmiranje. DualSense tehnologija uključuje dva ista tipa senzora za detekciju jednog gasa. Očitavanja sa dva senzora se obrađuju kroz zaštićeni algoritam i prikazuju kao jedinstveno očitavanje korisniku.

CO, H2S, NO2, SO2

- Vazduhoplovstvo
- Vatrogasci/Policija
- Građevinarstvo
- Etanol i Bio-Dizel
- Poljoprivreda
- Proizvodnja Hrane i Pića
- Hemijska Industrija