Loading...

Detektor i Transmiter Gasa

OLCT 100

OLCT 100


  • Detekcija eksplozivnih gasova, otrovnih gasova i kiseonika
  • Infracrvena XP IR verzija

SPECIFIKACIJA PROIZVODA

OLCT 100

Projektovan za detekciju eksplozivnih gasova, otrovnih gasova ili kiseonika ovaj detektor dolazi ili sa Wheatstone-ovim mosnim izlazom (OLC 100) ili 4-20mA izlazom (OLCT 100). Bilo koja primena da je u pitanju Oldham nudi rešenja: katalitičke, elektrohemijske, poluprovodničke ili verzije „poison control“ ATEX sertifikovani, ovi detektori su raspoloživi u Ex d verziji i u svojstvenoj bezbednosti. Dodatno, OLC/OLCT 100 takođe ima raspoloživ senzor na infracrvenom principu koji se može koristiti u surovijim okruženjima gde prisustvo otrovnih materija može oštetiti senzor na katalitičkom principu. Sa 3-godišnjom garancijom na senzor i elektroniku, OLCT 100 XP-IR će obezbediti pouzdanost i produženi radni vek. Sa ovom novom linijom detektora, Oldham širi svoj proizvodni program sa proizvodima koji kombinuju pouzdanost, trajnost i jednostavnost korišćenja.

Serija 100 je veoma bezbedna što dokazuje i SIL 2 sertifikacija prema EN 50402. Kao primer Probability of Failure on Demand (PFD) za verzije za zapaljive gasove je 1 od 418 za katalitički princip detekcije i 1 od 2857 za infracrveni princip detekcije.

OLCT 100 XP: Verzija u nepropaljivom kućištu opremljena sa senzorom na katalitičkom, elektrohemijskom ili poluprovodničkom principu, za detekciju eksplozivnih, otrovnih gasova i kiseonika.

OLCT 100 IS: Verzija u svojstvenoj bezbednosti opremljena sa senzorima na elektrohemijskom principu za detekciju otrovnih gasova i kiseonika.

OLCT 100 XP IR: Verzija u nepropaljivom kućištu opremljena sa senzorom na infracrvenom principu za detekciju eksplozivnih gasova ili CO2.

OLCT 100 XP HT: Verzija u nepropaljivom kućištu za detekciju eksplozivnih gasova na visokim temperaturama do 200°C.

AsH3, CH4, Cl2, ClO2, CO, CO2, H2, H2S, HCl, LEL, NH3, NO, NO2, O2, PH3, SiH4, SO2, Benzen, Ugljovodonici

- Vazduhoplovstvo
- Vatrogasci/Policija
- Građevinarstvo
- Energetika (Elektrane)
- Etanol i Bio-Dizel
- Marine
- Metalska Industrija
- Naftna Industrija
- Petrohemijska Industrija
- Poljoprivreda
- Proizvodnja i Distribucija Gasa
- Proizvodnja Hartije
- Proizvodnja Hrane i Pića
- Telekomunikacije
- Tretman Voda
- Farmaceutska Industrija
- Hemijska Industrija